zondag 7 augustus 2022
34 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
0
(0)

Werknemers burgerluchtvaartautoriteit lusten directeur niet

lees ook ...

Amerikaanse ambassade schenkt US$ 345.600 voor restauratie E...

Met de officiële toewijzing van US$ 345.600 door de Amerikaanse ambassadeur Karen Lynn Williams aan de voorzitter van de Stichting Elisabeth Samson Huis Cynthia MacLeod, is de restauratie van het al j...

Personeel in dienst van de burgerluchtvaartautoriteit (Casas) heeft deze maand 53 procent van zijn loon uitgekeerd gekregen. Ze zijn hierover helemaal niet te spreken, wat reden is om het vertrouwen in directeur Anjulio Wolf op te zeggen. 

Ewald Gefferie, voorzitter van de vakbond BP Casas, zegt dat de bond een spoedonderhoud wil met de Raad van Commissarissen om de arbeidsrust binnen de organisatie te garanderen. Het besluit om het vertrouwen in Casas-directeur Wolf op te zeggen, is genomen tijdens een spoed algemene ledenvergadering.

Volgens Wolf zijn de werknemers niet in staat om met deze ‘minimale uitkering’ hun maandelijkse verplichtingen na te komen.

De vakbond valt er ook over dat de toelagen sinds medio dit jaar eenzijdig door de directeur zijn stopgezet. De directeur weigert volgens Gefferie ook om te praten over het wensenpakket dat de bond begin dit jaar heeft ingediend.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWerknemers burgerluchtvaartautoriteit lusten directeur niet