maandag 15 augustus 2022
27.1 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
4
(2)

Werking osodresi May moet onderzocht worden

lees ook ...

Rumas bezoekt President Santokhi

Stichting Rumas bracht op vrijdag 12 augustus jongstleden een bezoek aan President Santokhi. De stichting heeft als doel om jongeren die in aanraking zijn gekomen met de justitie en vroege schoolverla...

NDP-parlementariër Stephen Tsang vindt dat het ministerie van Volksgezondheid onderzoek moet doen naar de werking van de osodresi van Jermain May. Belangrijk in het onderzoek is de effectiviteit van deze osodresi. Volgens informatie van het assembleelid heeft het huismiddel waarschijnlijk meer mensen uit de intensive care kunnen houden. Deze vraag is aan de minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, gesteld. Echter is die nog niet beantwoord.

Tsang zei dat hij nog heel veel vragen had voor de minister over tal van medische onderwerpen. Over het coronavirus en de aanpak daarvan zat Tsang nog met een heleboel onbeantwoorde vragen. “Kunnen we eindelijk de Covid-data en statistieken krijgen, want ik vraag dat al voor de zoveelste keer?” haalde Tsang aan. Hij vindt dat de assembleeleden voor zichzelf de informatie moeten kunnen verifiëren, maar dat kan niet als deze niet gegeven wordt.

De parlementariër wil ook weten hoeveel van de positief geteste personen, in het bijzonder kinderen, met de nieuwe varianten van het virus zijn besmet. “Bij hoeveel van de Covid-doden zijn er nieuwe varianten? Hoelang duurt het voordat er resultaat is van de opgestuurde samples, om nieuwe varianten vast te stellen?” Tsang benadrukt dat hij nooit een middel dat niet getest is (de osodresi) heeft aangeprezen. “Wat ik letterlijk heb gevraagd is; wat wordt er gedaan voor de mensen die positief getest zijn, welke medicijnen krijgen zij?” herhaalt hij.

“Wat wordt er gedaan voor de mensen die op de intensive care belanden? Ik heb daarbij opgemerkt dat de osodresi van de heer May effectief lijkt te zijn en heeft blijkbaar mensen uit de ICU gehouden. Bekende toppers uit de coalitie zweren er zelf bij.” Bekende toppers uit de coalitie zweren er zelf bij de osodresi van May, merkte hij op. Op zijn Facebookpage deelt May foto’s van een aantal klanten, die de Super Fever Medicine komen aanschaffen. Daar zitten politieke toppers tussen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWerking osodresi May moet onderzocht worden