zaterdag 1 april 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Werkgroep “Organisatie en Beheer Website” geinstalleerd op OW

lees ook ...

Commissie geïnstalleerd voor evaluatie Ontslagwet 2018

De Ontslagwet van 2018 zal worden geëvalueerd door de commissie 'Evaluatie Ontslagwet 2018', die onlangs is geïnstalleerd voor een periode van 6 maanden. Minister Steven Mac Andrew van Arbeid Werkgele...

De website van het ministerie van Openbare Werken (OW) wordt in zijn geheel  geherevalueerd. Hiertoe heeft minister Nurmohamed op 16 november jongstleden  een werkgroep geinstalleerd die voorstellen zal doen ter aanpassing of verbetering van de website, alsook voorstellen voor het actualiseren van het gehele systeem. 

De werkgroep “Organisatie en Beheer Website” zal ook informatie met een vast of dynamisch karakter laten plaatsen op de website, uitgaande van de doelgroepen die baat hebben bij deze informatie. Ook zullen de leden voorstellen uitwerken omtrent nader te plaatsen informatie op de website en een te hanteren beheersysteem om de website actueel te houden.

De werkgroep zal op reguliere basis rapportage doen aan de minister. Deze commissie mag in contact treden met andere overheidsinformatiediensten om zo op de hoogte te blijven van gangbare websitebeheersystemen. De werkgroep bestaat uit: Reinel van der Bosch als voorzitter en de leden Gulshan Alibux, Karan Saktoe, Avinash Dewoe, Jason Gummels, Dewperkash Bhaggoe en Rakesh Kalisingh.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWerkgroep "Organisatie en Beheer Website" geinstalleerd op OW