dinsdag 2 maart 2021
24.2C
Paramaribo
9.1C
Amsterdam
3.7
(3)

Werkbezoek President Santokhi aan Nederland gaat door

lees ook ...

Eieren worden goedkoper in Suriname

De prijs van eieren in Suriname vertoont weer een dalende trend. Onlangs werd een rek eieren van dertig stuks nog voor rond de SRD 120 verkocht. Per stuk werd gemiddeld SRD 4 betaald voor een ei. Sind...

Ondanks de demissionaire staat van kabinet Rutte geldt de uitnodiging van Nederland aan President Chandrikapersad Santokhi voor een werkbezoek, nog steeds. Nadat het nieuws omtrent de val van het Nederlands kabinet, Suriname bereikte, is er na contact tussen de twee landen door Nederland bevestigd dat de uitnodiging aan president Santokhi nog overeind staat.

Minister Ramdin van Buitenlandse Zaken gaf aan, dat de voorbereidingen voor het bezoek normaal plaatsvinden. Vanwege de hernieuwde relatie tussen Suriname en Nederland en de vele activiteiten die er zijn geweest, is het werkbezoek van belang om de verdere bestendiging van de bilaterale relatie mogelijk te maken. Op woensdag 13 januari 2021 hebben president Santokhi en premier Rutte elkaar telefonisch gesproken om de stand van zaken met betrekking tot de relatie tussen de beide landen, te bespreken.

President Santokhi zal tijdens zijn werkbezoek in februari 2021 van de gelegenheid gebruik maken ontmoetingen te hebben met het Nederlandse bedrijfsleven en de Surinaamse diaspora.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWerkbezoek President Santokhi aan Nederland gaat door