maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
3
(2)

Werkbezoek President aan Nederland gaat niet door

lees ook ...

Enforcement of Order Operation Raids are conducted in a numb...

Unattended drugs were discovered in the Dr. Eugène Albert Gesselstraat and seized. Hosselers were also taken off the property. A suspect was detained for breaking the drug laws during raids that were ...

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse zaken, International Business en Internationale Samenwerking deelt mee dat het werkbezoek van President Chan Santhoki niet meer doorgaat in de tweede helft van februari. De Nederlandse regering heeft verscherpte en additionele maatregelen getroffen om covid-19 aan te pakken. De uitvoering van een betekenisvolle vlucht komt hierdoor onder druk te staan.

De uitnodiging staat nog steeds overeind na overleg van de twee ministeries van Buitenlandse Zaken. Na de algemene verkiezingen in Nederland zal een datum bepaald worden voor het werkbezoek. De verkiezingen in Nederland worden mogelijk op 17 maart gehouden. Voorbereidingen in beide landen gaan gewoon door. Het bezoek zal de ingezette hernieuwde politieke relatie tussen beide landen op een hoger niveau brengen.

President Santokhi zal tijdens zijn aanwezigheid in Nederland de Surinaamse diaspora  ontmoeten om te komen tot afspraken  over hun betrokkenheid bij de sociaal economische ontwikkeling van Suriname. Bij  dit bezoek  zal ook gesproken worden met het Surinaamse en Nederlandse bedrijfsleven om nieuw kapitaal te mobiliseren voor de uitvoering van ontwikkelingsprojecten in Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

10 REACTIES

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWerkbezoek President aan Nederland gaat niet door