zondag 26 mei 2024
28 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Wereld toerismedag 27 september

lees ook ...

Ronnie Brunswijk kreeg openbaring en gaat voor 100.000 stemm...

De ABOP voorzitter, Ronnie Brunswijk gaf tijdens een ressortvergadering van de partij te kennen dat hij gaat voor 100.000 stemmen bij de verkiezingen van 25 mei 2025. Een openbaring die hij heeft gekr...

Gisteren 27 september was het wereld toerismedag. De wereld toerisme organisatie van de Verenigde Naties heeft 27 september ingesteld als wereldtoerismedag. De culturele, sociale, politieke en economische waarde van toerisme staat daarbij centraal.

Sinds 1979 wordt deze dag op 27 september gehouden ter herinnering aan de datum waarop in 1970 de statuten van de UNWTO (United Nations World Tourism Organization) werden goedgekeurd, een belangrijk moment in de ontwikkeling van het hedendaagse wereldtoerisme.

Ook Suriname moet gaan denken het toerisme meer ruimte te geven in ons land dat voor meer dan 90 procent bedekt is met bos. Wij hebben nog maagdelijke rivieren en bossen en er zijn vele mensen rond de wereld de graag de ervaring hebben van maagdelijke rivieren met stroomversnellingen die je een massage geven, omringt met oerwoud, koel zwart kreekwater dat tussen de bomen doorstroomt; gezond en puur natuur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWereld toerismedag 27 september