zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Wereld toerismedag 27 september

lees ook ...

Wangedrag Imeao-4-studenten afgekeurd door Onderwijs

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) keurt het immoreel en wangedrag van Imeao-4-studenten af. Dit zou zijn gebeurd op 24 november tijdens een schoolfuif. De studenten hebben z...

Gisteren 27 september was het wereld toerismedag. De wereld toerisme organisatie van de Verenigde Naties heeft 27 september ingesteld als wereldtoerismedag. De culturele, sociale, politieke en economische waarde van toerisme staat daarbij centraal.

Sinds 1979 wordt deze dag op 27 september gehouden ter herinnering aan de datum waarop in 1970 de statuten van de UNWTO (United Nations World Tourism Organization) werden goedgekeurd, een belangrijk moment in de ontwikkeling van het hedendaagse wereldtoerisme.

Ook Suriname moet gaan denken het toerisme meer ruimte te geven in ons land dat voor meer dan 90 procent bedekt is met bos. Wij hebben nog maagdelijke rivieren en bossen en er zijn vele mensen rond de wereld de graag de ervaring hebben van maagdelijke rivieren met stroomversnellingen die je een massage geven, omringt met oerwoud, koel zwart kreekwater dat tussen de bomen doorstroomt; gezond en puur natuur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWereld toerismedag 27 september