woensdag 17 augustus 2022
27.6 C
Paramaribo
19.2 C
Amsterdam
0
(0)

Wereld Telecommunicatie en Informatie Samenlevingsdag

lees ook ...

Ministerie van economische Zaken organiseert MiniBizz

In verband met het 75 jarig bestaan van het ministerie van economische zaken, ondernemerschap en Technologische innovatie, organiseert het Directoraat Ondernemerschap een MiniBizz SalesDay op 17 augus...

Vandaag,17 mei is Wereld Telecommunicatie en Informatie Samenlevingsdag (WTISD). Het thema voor dit jaar is “Accelerating Digital Transformation in challenging times​”. Digitale transformatie versnellen in uitdagende tijden ”. Wereld Telecommunicatie- en Informatie Samenlevingsdag  wordt sinds 1969 jaarlijks op 17 mei gevierd ter gelegenheid van de oprichting van de ITU en de ondertekening van de eerste internationale telegraafconventie in 1865.

De Wereld Telecommunicatie en Informatie Samenlevingsdag is voor ons belangrijk omdat wij ook te maken hebben met moeilijke tijden vanwege de Covid-19 pandemie. En door de ICT-mogelijkheden kunnen mensen in contact blijven met elkaar en ook hun bijdrage leveren waar nodig. Een ieder, maar vooral vrouwen en meisjes moeten bewust gemaakt moeten worden over de voordelen van Informatie en Communicatie Technologie en de carrièremogelijkheden die deze sector biedt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWereld Telecommunicatie en Informatie Samenlevingsdag