zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Wereld Hart dag, 29 september

lees ook ...

Nita Ramcharan krijgt onderscheiding: Ridder in de Orde van ...

Journalist Nita Ramcharan is op de residentie van de Nederlandse ambassadeur verrast met een koninklijke onderscheiding. Namens koning Willem-Alexander werd ze benoemd tot 'Ridder in de Orde van Oranj...

Op 29 september was het ‘Wereld Hart Dag’. Wereldwijd wordt er op deze dag aandacht gevraagd voor hart- en vaatziekten. In verband met ‘Wereld Hart Dag’ heeft het Mungra Medisch Centrum Nickerie (MMC) enkele activiteiten georganiseerd.

Samen met Districtscommissaris Senrita Gobardhan werd er op donderdag 28 september, door middel van zumba oefeningen een aanvang gemaakt met de activiteiten. Daarna werden de ‘Rode Lichten’ gezamenlijk aangemaakt. Er is voor de kleur rood gekozen omdat dit de kleur van het hart en ons bloed is. De activiteiten werden de volgende dag, vrijdag 29 september voortgezet.

Tijdens Wereld Hart Dag wordt er aandacht besteed aan hoe we het hart gezond kunnen houden om zo hart-en vaatziekten te voorkomen. Jaarlijks sterven er ongeveer 17,3 miljoen mensen wereldwijd aan hart aandoeningen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWereld Hart dag, 29 september