donderdag 25 april 2024
31 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Wegomlegging ivm Srefidensi Parade en defilé

lees ook ...

Onderwijsminister moe ‘chantage’ schoolvervoerde...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) heeft aangekondigd dat er drastische veranderingen komen in het schoolvervoerbeleid na recente 'chantage' van bus- en boothouders, zegt ond...

Vandaag 25 november is er in verband met de viering van 47 jaar Onafhankelijkheid van de Republiek Suriname en de parade en defilé van de gewapende machten, op de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden omgelegd door het Korps Politie Suriname te weten:

Vanaf donderdag 24 op vrijdag 25 november omstreeks 00.00 uur zijn de wegen in de omgeving van het Onafhankelijkheidsplein omgelegd, te weten: Grote Combéweg / Henk Arronstraat, Roseveltkade / Kleine Waterstraat. Eveneens zijn omstreeks 00.00 uur v.m. de wegen rondom het Kerkplein worden omgelegd, te weten: Noorderkerk- / Lim A Postraat Lim A Po- / Watermolenstraat, Grote Hof- / Watermolenstraat, Wagenweg-/ klipstenen straat, Korte Kerk- / Keizerstraat.

Omstreeks 06.00 uur v.m. zal op 25 november de grote omlegging worden ingesteld, te weten: Tourtonnelaan / Henk Arronstraat, Roseveldkade / Grote Combéweg, Sommelsdijck- / Kleine Waterstraat (Rietbergplein), Keizerstraat/ Waterkant, Keizerstraat/ Watermolen straat, Waterkant/ Heiligenweg, Kluffelsgracht/ Waterkant, Waterkant / Jodenbreestraat, Maagdenstraat/ Jodenbreestraat, Kluffelsgracht/ Maagdenstraat. NOOT: Alle genodigden en logistieke diensten moeten gebruik maken van de ingang via de Kleine Waterstraat / Rietbergplein.

De MSD zal eveneens zorgen voor de begeleiding van de troepen vanuit de Politie Academie naar het politiebureau Keizerstraat en vervolgens naar het Onafhankelijkheids plein en terug. Bij het opstellen en afmelden van de troepen zal de Watermolen- / Keizerstraat worden afgesloten. Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWegomlegging ivm Srefidensi Parade en defilé