woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
4
(1)

Wegomlegging in verband met oefening Erewacht

lees ook ...

Boot- en bushouders eindelijk uitbetaald

De boot- en bushouders hervatten hun diensten, omdat een groot deel van de leden uitbetaald zijn. Leerkrachten en leerlingen werden op maandag en dinsdag jongstleden niet vervoerd. De voorzitter Anton...

In verband met de presentatie van de jaarbegroting, waarbij er een erewacht gevormd wordt, maakt het Korps Politie Suriname (KPS) bekend, dat er op woensdag 27 en vrijdag 29 september 2023, vooroefeningen zullen plaatsvinden  tussen 08.00 en 11.00 uur in de ochtend, in de omgeving Zorg en Hoop en het Flora projekt.

Voor de dag van presentatie  van de jaarbegroting op vrijdag 29 september in De Nationale Assemblee door de President van de Republiek Suriname, zal het Korps Politie Suriname op tijd bekend maken hoe de weg omleggingen zullen plaatsvinden.

Tijdens de vooroefeningen zal het verkeer waar nodig, worden omgeleid. De politie doet een beroep op weggebruikers om zoveel als mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie strikt op te volgen voor een vlot verloop van het geheel en minder ongerief.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWegomlegging in verband met oefening Erewacht