dinsdag 25 januari 2022
26.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Weggespoelde bypass Brownsweg in Suriname hersteld

lees ook ...

Ook gezondheidszorg tijdens nieuwjaarsrede VES aangehaald

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Verenging van Economisten(VES) op 24 januari jongstleden in het gebouw van Assuria Hermitage, heeft President Chandrikapersad Santokhi benadrukt dat er meer aandac...

De bypass bij de Tutaya-2brug is in de nacht van 16 april was weggespoeld als gevolg van het buiten de oevers treden van de Tutaya-2kreek, is hersteld. Vanwege de ontstane noodsituatie hebben de Wegenautoriteit (WA), het districtscommissariaat van Brokopondo en Iamgold samen met de meeste spoed een herstelprogramma uitgevoerd.

Iamgold is ingekomen met materieel en manschappen en de WA met de technische begeleiding van de uitvoering. De bestaande stalen brug, die reeds geruime tijd was afgesloten, is tijdelijk opengesteld om zodoende de weggebruikers de gelegenheid tot oversteek te bieden. De politie die het verkeer ter plaatse regelt, laat alleen voertuigen toe tot een maximale tonnage van vijf ton.

De werkzaamheden aan de bypass zijn zaterdag van start gegaan en worden vandaag afgerond. Aan de weggebruikers wordt gevraagd om de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWeggespoelde bypass Brownsweg in Suriname hersteld