maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
0
(0)

Wegenautoriteit herstelt primaire wegen

lees ook ...

ABI gaat producten binnenland exploiteren

Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) verwelkomde de plannen van de Associatie van Binnenlandse Industriëlen (ABI) op vrijdag 20 januari, die op duurzame wijze ...

De Wegenautoriteit heeft in het kader van de verkeersveiligheid   herstelwerkzaamheden verricht aan verschillende primaire wegen in het Noordwestelijk deel van Paramaribo die onder haar beheer vallen. Het gaat om de volgende wegen: de Brokopondolaan, de Verlengde Gemenelandsweg, de H.D. Benjaminstraat, de Johannes Mungrastraat, de Lalla Rookhweg en de Jaggernath Lachmonstraat.

Het herstelwerk behelst de aanpak van de kuilen op de wegen, waarbij deze worden gedicht met straatstenen. De weersomstandigheden met de vele regenbuien zorgen ervoor dat de kuilen vol water komen te zitten en zodoende de verkeersveiligheid in gevaar komt. Voor een vlot verloop van de werkzaamheden wordt er op drie  locaties tegelijkertijd gewerkt. Volgens planning moesten de werkzaamheden in het weekend van vijf tot zeven juni worden afgerond.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWegenautoriteit herstelt primaire wegen