maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

Wegen Charlesburg geëgaliseerd dmv sponsoring

lees ook ...

FOLS encourages teachers to take Wednesday off from work

The Federation of Organizations of Teachers in Suriname (FOLS) presidium has made the decision to request that all of its member unions remain at home on Wednesday, November 30. It is a one-day action...

Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus zijn er rehabilitatiewerkzaamheden uitgevoerd aan enkele wegen in het ressort Munder. Gedurende deze twee dagen werden 7 straten bezand en geëgaliseerd door Ring Harbour Real Estate Developer van de ondernemer Joel Terzol. Dit is een verkavelingsproject dat zich uitstrekt vanaf de Ringweg tot en met de achterzijde van het Chiragali-project. Het beslaat ongeveer 35 hectare.

De buurtbewoners klaagden vaak over de slechte wegen, waarna de ressortsraadsleden een brief geschreven naar het ministerie van Openbare Werken. Er werd een 2 ton pick-up beschikbaar gesteld, waarna de ressortraadsleden  sponsoren zochten voor zand. Ondernemer Joël Terzol van Ring Harbour Real Estate Developer  ondersteunde de goede zaak met het inzetten van zijn eigen machines en sponsorde meer dan 120 cub schelpzand voor het egaliseren van de straten, zegt Jiten Bisseser, ressortraadvoorzitter van Munder.

Ondernemer Terzol is ook burger van dit ressort. “Mijn vader is van Charlesburg. Ik heb als kleine jongen vele uurtjes doorgebracht in deze straten en daarom wil ik wat terugdoen voor de buurt. De smalle straten hebben de afgelopen tijd weinig aandacht gekregen. Wij vullen de straten op met schelpzand, waarna een tractor daarna het materiaal gladstrijkt. We kijken niet naar de kosten, want het is de wijk wel waard”, aldus Terzol.

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost sprak zijn dank uit aan de ondernemer voor zijn dienstbaarheid aan de bewoners van Munder. “Mijn complimenten aan de ressortsraadsleden, die elke dag de samenleving van dienst zijn. De bewoners mogen trots zijn op de ressortraadsleden die hun zondag opofferen. Ik ben blij dat we hulp hebben gehad van ondernemer Terzol. Een man die zich onbaatzuchtig inzet om Munder te upgraden”, aldus de burgervader die ook van de omgeving is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWegen Charlesburg geëgaliseerd dmv sponsoring