zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Wegen Bernharddorp te Para worden aangepakt

lees ook ...

Suriname start ambitieus boomplantproject: een miljoen bomen...

Het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer van het ministerie van Openbare Werken start op 24 mei met het ambitieuze project "Planting one million trees in 5 years" in Suriname. President Chan Sant...

Er is op vrijdag 12 april jongstleden een aanvang gemaakt met het bezanden van wegen te Bernarddorp in het district Para. Minister Riad Nurmohamed, de minister van Openbare Werken heeft zich persoonlijk georiënteerd, voordat de opdracht is gegeven.  Een mix van basecourse, savannazand, lateriet en klinkzand zal worden gebruikt om de wegen te verbeteren.

Aannemingsbedrijf Suram N.V. is gecontracteerd om de wegen te voorzien van 3000 m³ mixmateriaal. Vikash Moenna, onderdirecteur Droge Civieltechnische Werken sprak over het belang  van regelmatig onderhoud van deze onverharde wegen.

  “We bedanken minister Riad Nurmohamed, dat hij zelf is komen oriënteren. Dit is nog nooit voorgekomen”, zegt kapitein Tjon van Bernharddorp. Hij is zeer dankbaar voor dit alles.

Riad Nurmohamed, minister van Openbare Werken, wees op jarenlange achterstallig onderhoud van de wegen. Hij sprak over de aanpak van de infrastructuur in verschillende districten, en vraagt geduld, om uiteindelijk te komen tot een geplande asfalteringsprogramma.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWegen Bernharddorp te Para worden aangepakt