woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Wegcontroles gemengd team in Commewijne resulteren in overtredingen

lees ook ...

BLTO in actie: betalingen overuur blijven uit

De Bond Leraren bij het Technisch Onderwijs (BLTO) is momenteel in actie vanwege het uitblijven van overurenbetalingen voor zijn leden gedurende een periode van zes maanden. Tijdens een persconferenti...

Op verschillende wegen in het district Commewijne heeft een gemengd team bestaande uit de politie, penitentiaire- en beveiligingsambtenaren wegcontroles uitgevoerd. In deze gaat het om wegcontroles te Richelieu, Tamanredjo, Nieuw-Amsterdam en Mariënburg. De politie heeft bij de controles in de nacht van 27 op 28 mei corrigerend en verbaliserend opgetreden. In totaal zijn 13 personen beboet. De wetsdienaren hebben in totaal 10 voertuigen doorzocht.

De overtredingen waarop de verkeersovertreders beboet zijn geworden, zijn onder andere:
• Rijden zonder een rijbewijs
• Rijden zonder dat het voertuig is verzekerd
• Het voertuig niet ter herkeuring aangeboden
• Rijden met een defecte koplamp

Tijdens de surveillance in de nabije omgeving van het Veerplein constateerden de wetsdienaren, dat barhouders de vergunningsvoorwaarden niet naleefden. Zij werden erop gewezen dat zij zich aan de voorwaarden moeten houden met betrekking tot de openings- en sluitingstijden. Als dat niet gebeurt, zal hun vergunning worden ingetrokken.

Een caféhouder moest direct zijn deuren sluiten, aangezien op de vergunning duidelijk vermeld staat dat hij tot 23.00 uur open mag zijn. De hangjongeren die met hun voertuigen ter plaatse waren, werden ook van de plaats verwijderd.

Na de wegcontroles en surveillance in Commewijne, verplaatste het team zich naar Paramaribo. Ter hoogte van het pompstation aan de Van ‘t Hogerhuysstraat, constateerden de wetsdienaren dat een bestuurder luid muziek vanuit zijn voertuig afspeelde. Deze automobilist moest onder begeleiding van de politie rijden naar het politiebureau Nieuwe Haven. Bij aankomst werd de overtreder voor de formele afhandeling van de zaak overgedragen aan de dienstdoende wetsdienaren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWegcontroles gemengd team in Commewijne resulteren in overtredingen