Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Wegafsluiting ivm berechting Bouterse

Geplaatst

op

Krijgsraad 783x1024

De om verschillende redenen steeds uitgestelde krijgraadszitting van de heer D. D Bouterse gaat eindelijk door. Op Facebook doet er een brief de ronde waarin de verdachte wordt opgeroepen om voor de krijgsraad te verschijnen  op 30 oktober 2020.

Het is nu officieel bevestigd dat de zitting op die dag gehouden wordt en in verband hiermee  zal de Mrg. Wulfingstraat worden afgesloten voor alle verkeer. Er zal geen verkeer worden toegelaten vanuit zowel de Henck Arronstraat als de Roseveltkade in de Mrg. Wulfingstraat.
Alleen bestemmingsverkeer(de St. Louise-, de St. Elisabeth- en de St. Paulusschool) zal worden toegestaan.

Wegomlegging

De straat zal vanaf zes uur in de ochtend worden afgesloten tot na de krijgsraadzitting. De autoriteiten doen een beroep op  de verkeersdeelnemers om  de aanwijzingen ter plaatse stipt op te volgen. – culturu.com

3 Reacties
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stefano
woensdag 28 oktober 2020 15:19

Sowieso word het weer een show. Sensatie

John
donderdag 29 oktober 2020 13:12

“… om verschillende redenen steeds uitgestelde krijgraadszitting van de heer D. D Bouterse gaat eindelijk door. …”?? Niks om verschillende redenen uitgesteld. Bouterse en Kanhai kwamen met de ene na de andere vertragings tactiek alleen maar om tijd te winnen met als doel de rechterlijke macht te frustreren en te ontregelen. Bij God laat 30 oktober 2020 de laatste dag zijn dat deze poppenkast wordt opgevoerd. Desiree Bouterse is een ordinaire crimineel. Een moordenaar. Een internationale drugshandelaar. Een lage vuige leugenaar. Iemand in deze krant had het over ‘dit gedrocht’ als hij het over D. Bouterse heeft. Beter kun je het… Lees verder »

John
donderdag 29 oktober 2020 13:13

Op 30 oktober moet de rechter maar definitief uitspreken dat het laatst uitgesproken vonnis van 20 jaar gevangenisstraf nu definitief is.
Sluit hem op. Sluit hem op.
En ken schadevergoedingen toe aan alle gedupeerden van de december en Moiwanna moorden.
Begin alvast al Bouterse zijn binnen en buitenlandse bankrekeningen te blokkeren.

Suriname

22- jarige Jongeman verdronken in kreek

Geplaatst

op

Kaarsje

De politie van Brownsweg kreeg gisteren omstreeks 18.40 uur de melding dat gouddelvers het ontzielde lichaam van een manspersoon hadden aangetroffen in een kreek in het dorp Waki Basoe. De politie begaf zich voor onderzoek naar de locatie waar het bleek te gaan om het lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie. De arts die was ingeschakeld, stelde de dood door verdrinking vast.

Volgens verklaring van de andere gouddelvers ging Marvin tussen 15.00 uur en 16.00 uur naar de kreek om zijn vaat af te wassen. Toen hij volgens zeggen van de overige gouddelvers te lang wegbleef, gingen zij op zoek naar Marvin. De collega’s zagen zijn keukengerei en een muts in het water drijven, maar Marvin was nergens te bespeuren. Zij stelden direct een zoekactie in en vonden kort daarna zijn levenloos lichaam in het water.

Het vermoeden bestaat dat Marvin tijdens de afwas is uitgegleden en in het water terecht kwam met het noodlottige gevolg. Het ontzielde lichaam van Marvin werd na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.- culturu.com

Lees verder

Suriname

Link registratie voor Bonus ‘hosselaars’ nog niet bekend

Geplaatst

op

De Srefidensi-bonus van de landsdienaren is vandaag door de regering gestort. Ook de AOV’ers hebben de bonus vandaag ontvangen en hebben ook de verhoging van de AOV van SRD 525 naar SRD 750 gekregen. Ook de gepensioneerden krijgen de Srefidensi-bonus.

Werkgevers in de private sector mogen aan hun werknemers met een maandsalaris tot SRD 12.500, voor de maanden november en december 2020 een extra bedrag van maximaal SRD 300 als onderdeel van het samenhangend pakket van maatregelen belastingvrij uitkeren. De Srefidensi- en owru yari bonus geldt voor werknemers met een jaarlijkse bruto bezoldiging tot maximaal SRD 150.000.

Voor personen die in geen van bovengenoemde groepen vallen zou er een link worden gegeven op de Facebookpage van het ministerie van Financien en Planning om zich te registreren voor de bonus. Tot op heden 23 november is er geen link te bespeuren. De laatste bekendmaking op de FB page van het ministerie dateert van 19 november. – culturu.com

Lees verder

Meest gelezen