donderdag 8 december 2022
29.2 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
5
(1)

Weg naar Atjoni wordt hersteld

lees ook ...

Dienst Dermatologie wordt versterkt door het Ministerie

De dienst Dermatologie kreeg op Wereld Aidsdag, 01 december jongstleden, minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid en directeur Rakesh Gajadhar Sukul op werkbezoek. De dienst Dermatologie is verantwo...

Onder het technisch toezicht van de Wegenautoriteit (WA) worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd op drie locaties op weg naar Atjoni. De herstelwerkzaamheden worden gecategoriseerd in twee fases namelijk herstel aan de bypass van de Mindrineti I brug en herstel van de brugdekroosters van de Tutaya I brug en de Koemboebrug.

Aangezien er geen financiële middelen beschikbaar zijn en gelet op de gevaarlijke situatie ter plekke, is een beroep gedaan op de lokale ondernemers om in te komen met materieel en arbeid. Dit herstelprogramma heeft aldus het karakter van Public Private Partnership met de Wegenautoriteit, het districtscommissariaat en de ondernemers.

Districtscommissaris Ludwig Mendelzoon van Brokopondo heeft samen met de Wegenautoriteit een bijzondere rol vervuld in het overleg met de ondernemers, waarbij de Wegenautoriteit de brugroosters beschikbaar stelt en de werkzaamheden technisch zal begeleiden.

Volgens planning zullen de werkzaamheden in het weekend dit weekend zijn afgerond. Op weggebruikers wordt een beroep gedaan om rekening te houden met enige stagnatie in de vlotte doorstroming van het verkeer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWeg naar Atjoni wordt hersteld