donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
5
(4)

Weg met Nalatige en Werkweigerende Nurmohamed

lees ook ...

Sessie over voeden en opvoeden voor tienermoeders op Latour

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugd (AWJ) heeft op zaterdag 18 maart 2023 een sessie 'Opvoedingsvaardigheden' georganiseerd in Stibula te Latour voor schoolgaande tienermoeders. Hierme...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken vraagt de gemeenschap om haar bijdrage te leveren om het vraagstuk van wateroverlast te helpen aanpakken. De petflessen en hoogwiet uit de trenzen voor het huis kunnen alvast opgeruimd worden, zegt de minister. De regering heeft ook extra middelen  vrij gemaakt om de problemen die de wateroverlast met zich mee brengen aan te pakken. 

Het zou minister Riad Nurmohamed sieren als hij zijn portefeuille in zou leveren na het opzettelijk niet ophalen van trenzen en dat ook nog botweg te zeggen in een interview alsof het niet het Surinaamse volk is dat zijn salaris betaald. Excuses aanbieden en het dragen van een schouderdoek is niet genoeg. Na de overstromingen in het gehele land en de  toegegeven opzettelijke grove nalatigheid van deze minister moet hij zijn portefeuille gewoon inleveren zonder verwijl !   Laat dat nou zíjn bijdrage wezen aan het probleem.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWeg met Nalatige en Werkweigerende Nurmohamed