zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Weersvoorspelling: lichte tot matige buien en onweer verwacht

lees ook ...

HVB kritiek op huidige regering: “Onder Bouta was het ...

Tijdens de opening van een infocentrum in het ressort Koewarasan afgelopen zaterdag heeft HVB-partijleider Raymond Sapoen scherpe kritiek geuit op de huidige regering van president Chandrikapersad San...

In bepaalde delen van het land kunnen ‘s avonds en ‘s ochtends lichte tot matige buien voorkomen, mogelijk met onweer op sommige locaties. Tegen het einde van de nacht kan er plaatselijk nevel of mist ontstaan.

Gedurende de dag kunnen we in het kustgebied en ten zuiden van Suriname, op sommige locaties, van tijd tot tijd lichte tot mogelijk matige buien verwachten, vergezeld van onweer en windstoten, zo meldt de Meteorologische Dienst Suriname.

Voor 15 mei wordt gewaarschuwd voor matige onweersbuien in het binnenland. De wind varieert vanuit het zuidoosten tot noordoosten, met snelheden tot 15 km/u. Lokaal kan de windsnelheid tijdelijk toenemen, met maximaal 30 km/u.

De maximumtemperatuur bereikt 32˚C en de minimumtemperatuur daalt tot 22˚C. De zon komt op om 06.25 uur en gaat onder om 18.48 uur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWeersvoorspelling: lichte tot matige buien en onweer verwacht