maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
4
(1)

Weer vele lockdown overtreders naar POC overgebracht

lees ook ...

“Luckily no diseases outbreak in Nickerie,” said...

Amar Ramadhin, the minister of health, stated that despite the seriousness of the rat infestation problem in Nickerie, the environment is still safe. According to the minister, there hasn't been a Wei...

De afgelopen nacht hebben 141 personen zittend op een stoel, de nacht doorgebracht op het Politie Opleiding Centrum.(POC). Hieronder waren 5 travestieten, die zich als gewoonlijk ophielden als sekswerkers in de Monseigneur Wulfinghstraat maar deze keer de nacht zittend moesten doorbrengen op het Politie Opleidings Centrum omdat het al na de avondklok was.

Enkele lockdownovertreders die waren overgebracht naar het politie Opleidingscentrum, probeerden te vluchten over de schutting van de Politie Academie, richting Oase. Voor ze zover waren werden ze gepakt en moesten hun straf rustig uitzitten tot vijf uur in de ochtend.

De Lockdown blijkt vele personen er niet van te weerhouden de straat op te gaan. Ondanks de avondklok  tussen 19.00 uur en 05.00 uur, wagen dagelijks honderden burgers, die geen dispensatiebewijs hebben, de kans om de straat op te gaan voor pleziertjes. De strakkere controle deze dagen zal hen hopelijk op andere gedachten brengen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWeer vele lockdown overtreders naar POC overgebracht