woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
3
(1)

Weer tientallen lockdownovertreders opgepakt

lees ook ...

Protest Pique en Feller niets geworden

De protestactie die gisteren door Siebrano Pique en Rendel Feller was georganiseerd bij het Vlaggenplein, is een flop geworden. Dit, ondanks de vele oproepen en ondanks het feit dat ook een bekend VHP...

Verschillende politie-eenheden hebben in de nacht van woensdag 3 op donderdag 4 februari, in totaal vijfentachtig covid-19 ‘lockdown overtreders’ overgebracht naar de hal van de Politie Academie. Allen zijn beboet ter zake overtreding lockdown uren.

Zeven auto’s zijn weggesleept, omdat de bestuurders tijdens de controle hun rijbewijs niet konden overleggen. Deze overtreders zijn proces-verbaal aangezegd.

Een lockdown overtreder die tekeerging tegen de politie werd in de boeien geslagen en afgevoerd. Hij werd ter afkoeling onder toezicht ondergebracht in het cellenhuis van het politiebureau aan de Keizerstraat.

Verder werden vier bestuurders onder begeleiding van de politie overgebracht naar de Politie Academie. Alle overtreders werden omstreeks 05.00 uur in de ochtend na een ernstige waarschuwing heen gezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWeer tientallen lockdownovertreders opgepakt