vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Weer lockdownovertreders op de bon geslingerd

lees ook ...

President can only explain rising exchange rates on Tuesday

The Surinamese government will not provide an explanation to the National Assembly until Tuesday regarding the dramatic rise in currency exchange rates in Suriname. Marinus Bee, the chairman of the as...

Leden van de Stootgroep KPS, bestaande uit de politie bijgestaan door leden van het Nationaal Leger (NL) en Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) hebben in het afgelopen weekend in totaal 64 lockdownovertreders op verschillende locaties in Paramaribo beboet.

Ook personen die zich op locaties zoals Waka Pasi, Fort Zeelandia en de Waterkant bevonden, werden verwijderd. Daarnaast zijn er muziekinstallaties in beslag genomen. 28 die zonder rijbewijs reden, waarbij hun voertuigen niet verzekerd en of gekeurd waren, werden per snelrecht proces-verbaal aangezegd.

De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin, heeft dinsdag tijdens een persconferentie gezegd, dat de Covid-maatregelen ongewijzigd blijven. Het zal zal aan de samenleving liggen welke richting het opgaat met de Covid-situatie in het land.

Hij benadrukte dat de Covid-maatregelen nageleefd moeten worden vooral door personen die zich niet hebben laten vaccineren. Nog steeds is vaccinatie niet verplicht, maar burgers worden opgeroepen om zich te laten inenten als bescherming tegen het coronavirus.

Het aantal besmettingen in het land is nog veel te hoog. Gemiddeld zijn er 200 besmettingen op dagbasis. Het hoge aantal besmettingen heeft te maken met de deltavariant die besmettelijker is dan voorgaande varianten. Suriname is nu in de vierde coronagolf, zei de bewindsman.

De politie zal er op blijven toezien dat maatregelen worden nageleefd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWeer lockdownovertreders op de bon geslingerd