zondag 14 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.1 C
Amsterdam
0
(0)

Weer agent post Domburg Covid-positief getest

lees ook ...

Muurschilderingen voor bewustwording ‘Mental Health...

De onthulling van muurschilderingen op de schutting van de Lelydorp Sportbond vond plaats op 05 augustus jongstleden door de First Lady. Dit project werd uitgevoerd door de 'Junior Chamber Internation...

De politiepost van Domburg is opnieuw gesloten vanwege een Covid-19-besmetting. Een politieambtenaar is afgelopen donderdag positief getest. Ook gisteren bleek dat nog een politiefunctionaris van Domburg geïnfecteerd is met het virus. Vanwege de besmetting is de totale bezetting van politie Domburg in quarantaine.

In de afgelopen vijf dagen zijn drie agenten positief getest op Covid-19. Ook gisteren werd bekend dat een agente van de post Munder ook positief is getest. Het bureau Munder is vandaag ontsmet en zeker 15 agenten moeten in quarantaine.

Het aantal COVID-19-positieve gevallen is de afgelopen dagen weer fors aan het stijgen. Daarnaast zijn er ook gevallen van griep die gedurende deze periode veel voorkomen. Echter is het onderscheid tussen een griep en COVID-19 alleen te doen middels een COVID-19-test, schrijft het ministerie van Volksgezondheid in een persbericht.

Gisteren werd ook bekend dat de 188ste persoon is overleden aan het Covid-virus. Nu zijn 152 in isolatie, vanwege hun besmetting.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWeer agent post Domburg Covid-positief getest