woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
1
(1)

Website KPS 2 dagen uit de lucht en de Politie zegt geen woord

lees ook ...

Regering biedt 10% loonsverhoging per 1 juli 2024: COL eist ...

De Confederatie van Organisaties van Landsdienaren (COL) heeft een eis van 50% loonsverhoging bij de regering neergelegd. Daarnaast verlangt de organisatie de incorporatie van de koopkrachtversterking...

De website van het Korps Politie Suriname(KPS) ging op 01 september 2 dagen lang volledig ‘uit de lucht'(verdween) net als het online verdienmodel platform WishM, maar de website van het KPS was vandaag 04 september gelukkig weer terug.

Verder is meer dan een week (25 augustus tot 03 september) aan politieberichten niet te zien op de wederom verschenen website, alsof men vergat die terug te plaatsen. In de periode tussen 24 augustus en 31 augustus waren er wel politieberichten op hun website maar die missen nu dus.

De berichten die er tussen 24 augustus en 03 september op de website stonden staan er niet meer.

Het is wel vreemd dat er geen melding werd gemaakt van een storing of dat de website onder constructie was bijvoorbeeld, toen er niets van de website te zien was online. Ook de facebook pagina van het KPS, noch de overheids website, meldden iets van het verdwijnen van de KPS website.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWebsite KPS 2 dagen uit de lucht en de Politie zegt geen woord