donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
5
(2)

Wangedrag Imeao-4-studenten afgekeurd door Onderwijs

lees ook ...

Revitalisering van Surinaamse woningbouw: nieuwe initiatieve...

Sinds minister Riad Nurmohamed aantrad bij het ministerie van Openbare Werken, kreeg het opdracht om bestaande woningbouwinitiatieven te onderzoeken. Er werd zorgvuldig geselecteerd welke gebieden ges...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (minOWC) keurt het immoreel en wangedrag van Imeao-4-studenten af. Dit zou zijn gebeurd op 24 november tijdens een schoolfuif. De studenten hebben zich op die dag op de meest ordinaire wijze laten gaan. Verschillende personen hebben dusdanig geschokt gereageerd op het wangedrag van de studenten. 

Het minOWC staat volledig achter deze terechte verontwaardiging en keurt deze vertoning ten stelligste af. Het is onvoorstelbaar dat studenten zich op zodanige wijze misdragen en er niet voor schromen dit vast te leggen alsof dit voorbeeldig en normaal is.

MinOWC keurt dit gedrag af. Beeld: Facebook

Het ministerie zal per ommegaande dit voorval diepgaand onderzoeken en de nodige sancties aan betrokkenen onder andere de schoolleiding en de studenten opleggen om dit gedrag resoluut af te straffen. Het is geenszins de bedoeling dat jongeren, het volk van morgen zich op dusdanige wijze etaleren.

Minister Marie Levens stelt de samenleving gerust, dat dit fenomeen zich niet zal herhalen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

6 REACTIES

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWangedrag Imeao-4-studenten afgekeurd door Onderwijs