woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Wandelloop ivm dag van de Verkeersslachtoffers

lees ook ...

PALU: “Everyone is being duped by the president”

President Chan Santokhi is misrepresenting the so-called hearings as part of a "pre-national dialogue" to suggest that his administration would be allowed to start anew. Of course, the major goal of t...

Het Verkeersveiligheidsinstituut (VVI) organiseerde op zaterdag 19 november een wandelloop. Deze wandelloop werd gehouden in het kader van de Internationale Dag van de Verkeersslachtoffers, die jaarlijks op de derde zondag van november wordt herdacht. Aan deze wandelloop namen 400 mensen deel. Zij legden een afstand van 05 km af.

Het Verkeersveiligheidsinstituut wil met deze en andere activiteiten aandacht vragen voor verkeersslachtoffers in Suriname, zodat zij geen vergeten groep worden. Tegelijkertijd wil het VVI in de samenleving bewustwording creëren over haar gedrag in het verkeer en veilig gedrag stimuleren.

Het ministerie van Justitie en Politie, waaronder de VVI valt, is bezig met het opzetten van een fonds waaruit verkeerslachtoffers de nodige financiële en of materiele steun kunnen krijgen na hun verkeersongeval.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWandelloop ivm dag van de Verkeersslachtoffers