zondag 4 december 2022
23.8 C
Paramaribo
0.6 C
Amsterdam
0
(0)

Wandelloop ivm dag van de Verkeersslachtoffers

lees ook ...

Gewijzigde locatie krijgsraadzitting

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat eerder gepubliceerde bekendmaking voor de krijgsraadszitting van het 08 december strafproces op 29 november 2022, komen te ve...

Het Verkeersveiligheidsinstituut (VVI) organiseerde op zaterdag 19 november een wandelloop. Deze wandelloop werd gehouden in het kader van de Internationale Dag van de Verkeersslachtoffers, die jaarlijks op de derde zondag van november wordt herdacht. Aan deze wandelloop namen 400 mensen deel. Zij legden een afstand van 05 km af.

Het Verkeersveiligheidsinstituut wil met deze en andere activiteiten aandacht vragen voor verkeersslachtoffers in Suriname, zodat zij geen vergeten groep worden. Tegelijkertijd wil het VVI in de samenleving bewustwording creëren over haar gedrag in het verkeer en veilig gedrag stimuleren.

Het ministerie van Justitie en Politie, waaronder de VVI valt, is bezig met het opzetten van een fonds waaruit verkeerslachtoffers de nodige financiële en of materiele steun kunnen krijgen na hun verkeersongeval.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWandelloop ivm dag van de Verkeersslachtoffers