zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Wan Hati en Pikin Santi krijgen water uit de kraan

lees ook ...

Digitalisatie bestanden SOZA in zicht

Het Basic Needs Trust Fund (BNTF)-programma is een programma dat door de Caribbean Development Bank(CDB) wordt uitgevoerd in Suriname. Binnen dit programma worden kleine projecten met een grote impact...

De dorpen Wan Hati en Pikin Santi in het distrikt Marowijne hebben nu water uit de kraan. Op donderdag 1 april 2021 vond de oplevering plaats van de productiestations. Voorlopig worden er op strategische plekken in het dorp kranen geplaatst. De 500 huishoudens in Wan Hati zullen bij delen erfkranen krijgen. De dorpsbewoners waren blij met de opening van de productiestations, omdat ze eindelijk het leefgemak krijgen dat zij tot nu toe hebben moeten ontberen.

De Vicepresident die daar aanwezig was, zei bijzonder blij te zijn met deze dag. Hij zei eerder als VP in het dorp te zijn geweest om de problemen aan te horen. “Mijn boodschap aan de gehele gemeenschap is om te focussen op eigen verantwoordelijkheid en ervoor te zorgen dat alle ontwikkelingen worden gekoesterd.” Binnenkort zullen er in meerdere gebieden drinkwater voorzieningen worden opgeleverd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWan Hati en Pikin Santi krijgen water uit de kraan