dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
0
(0)

Wakapasi en Palmentuin in Suriname krijgen extra bewaking

lees ook ...

E-sigaretten verboden in Suriname

 Electronische sigaretten zijn verboden in Suriname. De illegale handel kan toch een manier vinden om ze binnen te halen. Het ministerie van Volksgezondheid heeft dit daarom bekendgemaakt in verband m...

Wakapasi en Palmentuin zullen extra bewaking krijgen. De politie krijgt ondersteuning van Defensie. Door het ministerie van Justitie en Politie zijn er voor dit weekend extra Covid-maatregelen getroffen. Er mogen niet meer van 50 mensen aanwezig zijn bij openbare locaties.

Het ministerie deelt mee dat het belast is met de ordehandhaving van de Covid-19- maatregelen. Op basis van de laatste ontwikkelingen binnen de samenleving is het ministerie genoodzaakt de veiligheidsmaatregelen vanaf morgen voor de komende feestdagen landelijk aan te scherpen.

De maatregelen:
1. Dat vrijdag 02 april en maandag 05 april gelijkgesteld worden met de zondag. De lockdowntijd voor het weekend (zaterdag –zondag) is van 21.00.u.-05.00. Van maandag tot en met vrijdag: 23.00.u.-05.00.u.
2. Alle locaties landelijk met een openbaar karakter mogen niet meer dan 50 bezoekers toelaten. Dit afhankelijk van de beschikbare capaciteit en met inachtneming van de social distance.
3. Dat de locaties ‘Wakapasi en Palmentuin bewaking krijgen. Het Korps Politie Suriname zal hierbij de ondersteuning krijgen van Defensie. De bestuursdienst van Paramaribo- Noordoost zal ook in dit gebied haar controle uitoefen.

De politiecontrole in de buurten en in het verkeer wordt ook opgevoerd. Bij misstanden zal er niet geschroomd worden om alle ten dienste staande middelen aan te wenden en ook hard op te treden.

Op de samenleving wordt door het ministerie van Justitie en Politie een beroep gedaan om gehoor te geven aan de maatregelen van de regering, zodat gezamenlijk de verspreiding van het Covid-19-virus wordt tegengegaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWakapasi en Palmentuin in Suriname krijgen extra bewaking