dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

‘Waka’, nummer 1 op de Surinaamse Radio

lees ook ...

LVV komt boeren tegemoet met ploegmachines

Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) komt de boeren onder de projectnaam: 'meet the farmers' tegemoet, door in te komen met ploegmachines ter bewerking van hun kostgrond.  De plo...

Furge, een allround Nederlandse artiest met Surinaamse roots heeft in samenwerking met Benjamin Faya zijn eerste nummer1- hit gescoord in Suriname. Hij is zeer ingenomen met het feit dat zijn ‘Waka’, dat een maand geleden uitkwam, nummer 1 is op de Surinaamse radio. Dus organiseert hij een ‘Waka- challenge’ om zijn mijlpaal te vieren. Wie een mooie waka in elkaar kan zetten, mag een video ervan op social media posten. De hoofdprijs is SRD.1000,-.

Voorwaarde is dat zijn naam of dat van zijn counterpart in deze genoemd wordt in het filmpje. Deelnemers moeten de artiesten ook het filmpje opsturen via social media. De tweede en derde plek krijgen een facial  makeover ter waarde van SRD 450,- en een pakket bestaande uit een selfie ringlight en een Waka T-shirt.

Boodschap van Waka: “Maak je niet druk als er over je wordt gepraat. Laat de negatieve vibe achterwege en loop een modo waka. Doe af en toe ook aan zelfreflectie en behandel je medemens zoals jij behandeld wil worden.”

.”Wow! Ik kan het niet geloven. Dit is een mooie beloning, na al het harde werk. Ik heb dit ook te danken aan de fans”. De reactie van Furge.  Benjamin Fayah, deelt in de blijdschap van Furge.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'Waka', nummer 1 op de Surinaamse Radio