maandag 20 maart 2023
25 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Waarschijnlijk Sinopharm-vaccin voor Suriname

lees ook ...

VVD bespreekt zaken die negatieve invloed hebben op bevolkin...

De Volkspartij voor Vernieuwing en Democratie (VVD) heeft ook deelgenomen aan de voorgesprekken op het Kabinet van de President in verband met de gestructureerde nationale dialoog. Alice Amafo en haar...

De Technische Advies Commissie voor immunisatie tegen COVID-19 heeft het prikje voor  personen die hun tweede vaccinatie moeten krijgen, uitgesteld. De periode tussen de eerste en de tweede prik, wordt nu verlengd naar 12 weken. Dit werd tijdens de regeringspersconferentie van afgelopen zondag door minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid bekendgemaakt. Personen die hun eerste vaccinatieprik tegen covid-19 nog niet hebben gekregen worden in de gelegenheid  gesteld om hun eerste prik te halen.

De ministers van Volksgezondheid en Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, voeren gesprekken  met verschillende landen voor de aanvoer van vaccins waaronder China.  Het Sinopharm-vaccin uit China zal waarschijnlijk worden gebruikt in Suriname waarover de gesprekken met China in een gevorderd stadium zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWaarschijnlijk Sinopharm-vaccin voor Suriname