donderdag 6 oktober 2022
25.5 C
Paramaribo
12 C
Amsterdam
5
(1)

Waarschijnlijk Sinopharm-vaccin voor Suriname

lees ook ...

Nederland heeft Suriname gebruikt voor eigen financieel gewi...

Eenheid vanuit Suriname is noodzakelijk om in het kader van het slavernijverleden erkenning, excuses en herstel te bewerkstelligen. Bij de herdenking van Reperations Day in Suriname dit jaar op 8 okto...

De Technische Advies Commissie voor immunisatie tegen COVID-19 heeft het prikje voor  personen die hun tweede vaccinatie moeten krijgen, uitgesteld. De periode tussen de eerste en de tweede prik, wordt nu verlengd naar 12 weken. Dit werd tijdens de regeringspersconferentie van afgelopen zondag door minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid bekendgemaakt. Personen die hun eerste vaccinatieprik tegen covid-19 nog niet hebben gekregen worden in de gelegenheid  gesteld om hun eerste prik te halen.

De ministers van Volksgezondheid en Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, voeren gesprekken  met verschillende landen voor de aanvoer van vaccins waaronder China.  Het Sinopharm-vaccin uit China zal waarschijnlijk worden gebruikt in Suriname waarover de gesprekken met China in een gevorderd stadium zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWaarschijnlijk Sinopharm-vaccin voor Suriname