zaterdag 2 maart 2024
31 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
3.6
(9)

Waarom Pique geen aanhang heeft

lees ook ...

Santokhi pleit voor verhoogde handel en investeringen tussen...

Tijdens zijn werkbezoek aan buurland Guyana heeft president Chandrikapersad Santokhi de officiële lancering van de Suriname-Guyana Chamber of Commerce (SGCC) bijgewoond. In zijn toespraak benadrukte h...

De activist Siebrano Pique was vandaag op straat om te protesteren tegen de regering Santokhi-Brunswijk; de hoge prijzen enzovoorts. Er was jammer genoeg geen massa opgekomen tot teleurstelling van Pique. Waarom Pique toch protestacties organiseert als hij toch geen aanhang krijgt, is de vraag.

Pique houdt wel van een man die in ongeveer veertig jaren de wisselkoers van de dollar  van 1op 3 naar 1op 20 heeft gebracht en rekent hem niets aan. Dat in aanmerking genomen moet hij ook deze regering niet uitschelden, wat hij wel heeft gedaan in gesprek met een mediabedrijf vandaag. Daarmee worden de misdaden van deze regering NIET goedgesproken, maar die hoge wisselkoers is echt door de vorige regering veroorzaakt.

Als Pique eens een voorbeeld trachtte te zijn en niet heel gemeen in een filmopname op het water, de vrouw van de president, zonder grond, vreselijk beledigt in haar vrouwzijn. En het gaat niet over de dingen die zij WEL verkeerd heeft gedaan. Als Pique eens een voorbeeld trachtte te zijn en geen drugs verkocht aan MINDERJARIGEN, dan zouden er misschien meer personen opdagen bij zijn ‘massaprotesten’.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

18 REACTIES

18 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWaarom Pique geen aanhang heeft