woensdag 28 september 2022
29.9 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
5
(1)

Waarnemend president Brunswijk bezoekt PCS

lees ook ...

EBS federation board expels 5 members who want election

The Energiebedrijven Suriname board union (EBS) has expelled five members with immediate effect. They have one month to defend themselves. The board, led by Steve Geerlings, states that the members ha...

Waarnemend president Ronnie  Brunswijk  bracht op woensdag 08 september een oriëntatiebezoek aan het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS). De waarnemend president was hierbij vergezeld van enkele functionarissen van zijn kabinet.

Tijdens de presentatie van de algemeen directeur van PCS,  Raj Jadnanansing, kreeg de waarnemend president meer inzicht in onder andere de dienstverlening van het PCS evenals de financiering van de zorg. Waarnemend medisch directeur, Rudie Dwarkasing, wees tijdens de presentatie op het belang van het decentraliseren van de psychiatrische zorg naar verschillende districten waaronder Albina.

Waarnemend president Brunswijk bedankte de functionarissen voor hun presentatie en sprak de intentie uit om op kort termijn samen met president Chandrikapersad Santokhi om de tafel te zitten om de problemen van het PCS nader te bespreken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWaarnemend president Brunswijk bezoekt PCS