zondag 28 november 2021
32 C
Paramaribo
2.9 C
Amsterdam
5
(2)

Waarnemend president ontvangt wereldkampioen Donovan Wisse

lees ook ...

Vice-president genomineerd voor West African Diaspora Award

Ronnie Brunswijk, de vicepresident van de Republiek Suriname en voorzitter van de Raad van Ministers is genomineerd voor de West African Diaspora Award volgens Hubert Rampersad, die is aangetrokken om...

Waarnemend president Ronnie Brunswijk is zeer onder de indruk van de geleverde prestatie van Donovan Wisse. De wereldkampioen presenteerde woensdag trots zijn belt aan Brunswijk. Hij werd in de gelegenheid gesteld  om zijn ervaring te delen. Op 4 september heeft hij middels een technische knockout zijn tegenstaander Yousri Belgaroui verslagen in Ahoy, Rotterdam tijdens GLORY 78 en werd uitgeroepen tot wereldkampioen kickboxen in de middengewichtsklasse. Hiermee heeft hij Suriname op de wereldkaart geplaatst.

“Om meer Surinaams talent tot prestaties op wereldniveau te brengen is de regering bezig uit te werken hoe de Surinaamse sporter beter te waarderen, ondersteunen en begeleiden in hun streven naar het leveren van topprestaties.” Brunswijk heeft gegarandeerd om de ontwikkeling van beleid op sportgebied in de gaten te houden.

De begeleider Earnie Enig is overtuigd dat Wisse de beste wereldkampioen is. Ondanks zijn Nederlandse nationaliteit is  deze kampioen  trots om zich de Surinaamse wereldkampioen te noemen. “Hij zal ons trotser maken en wij als Surinamers moeten het koesteren en beseffen dat het om een wereldkampioen gaat”, zo sprak Enig  De wereldkampioen middengewichtklasse Donovan Wisse zal begin volgend jaar zijn titel verdedigen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWaarnemend president ontvangt wereldkampioen Donovan Wisse