dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
4
(1)

Waarnemend president Brunswijk overhandigt schoolpakketten aan kinderen Brownsweg

lees ook ...

Toekomst Surinaamse agrarische sector versterkt door overeen...

Op het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van de agrarische sector in Suriname met de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst ...

De regering wil ook dit jaar ervoor zorgen dat elk kind voorzien wordt van de basis schoolbenodigdheden. Waarnemend president, Ronnie Brunswijk ging samen met de waarnemend minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Albert Jubithana, naar Brownsweg om de launch te doen van fase 2 van het landelijke schoolpakketten project. Brunswijk zei dat de regering continue bezig is onderwijsprojecten te realiseren.

De schoolpakketten zijn bedoeld als tegemoetkoming voor kinderen uit kansarme gezinnen. De regering probeert elk jaar zoveel mogelijk kinderen te helpen aan een schoolpakket. Dat elk kind goed onderwijs geniet is een groot zorgpunt van de regering. Daarom doet zij er alles aan om elk kind, overal in ons land, te voorzien van goed onderwijs.

Het schoolpakket bestaat uit een schooltas inhoudende schriften, agenda en schrijfgerei.  Brunswijk bedankte Sozavo, de leden van De Nationale Assemblee en alle andere actoren die ervoor hebben gezorgd dat ook dit jaar het schoolpakketten project kan worden uitgevoerd.

De delegatie is verwelkomd aan de Brownsweg. Foto:Kabinet van de Vicepresident

Na Brownsweg zullen overal in Suriname behoeftige kinderen voorzien worden van een schoolpakket.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWaarnemend president Brunswijk overhandigt schoolpakketten aan kinderen Brownsweg