dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
4
(1)

Waarnemend president Brunswijk overhandigt schoolpakketten aan kinderen Brownsweg

lees ook ...

Afobakaweg nabij mast 24 wordt hersteld

Het slechte wegdek van de Afobakaweg ter hoogte van mast 24 in het district Para wordt aangepakt door de Wegenautoriteit (WA). De asfalterings-werkzaamheden zijn op vrijdag 24 maart aangevangen en zul...

De regering wil ook dit jaar ervoor zorgen dat elk kind voorzien wordt van de basis schoolbenodigdheden. Waarnemend president, Ronnie Brunswijk ging samen met de waarnemend minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting, Albert Jubithana, naar Brownsweg om de launch te doen van fase 2 van het landelijke schoolpakketten project. Brunswijk zei dat de regering continue bezig is onderwijsprojecten te realiseren.

De schoolpakketten zijn bedoeld als tegemoetkoming voor kinderen uit kansarme gezinnen. De regering probeert elk jaar zoveel mogelijk kinderen te helpen aan een schoolpakket. Dat elk kind goed onderwijs geniet is een groot zorgpunt van de regering. Daarom doet zij er alles aan om elk kind, overal in ons land, te voorzien van goed onderwijs.

Het schoolpakket bestaat uit een schooltas inhoudende schriften, agenda en schrijfgerei.  Brunswijk bedankte Sozavo, de leden van De Nationale Assemblee en alle andere actoren die ervoor hebben gezorgd dat ook dit jaar het schoolpakketten project kan worden uitgevoerd.

De delegatie is verwelkomd aan de Brownsweg. Foto:Kabinet van de Vicepresident

Na Brownsweg zullen overal in Suriname behoeftige kinderen voorzien worden van een schoolpakket.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWaarnemend president Brunswijk overhandigt schoolpakketten aan kinderen Brownsweg