maandag 5 juni 2023
25 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
4.5
(2)

Waarnemend president Brunswijk ontvangt Nigeriaanse gospelartiest

lees ook ...

Grootoperhoofd der Saramaccaners eist vrijlating Asawinie Ed...

Het Grootopperhoofd der Saramaccaners, Albert Aboikoni heeft de voorzitter van het Parlement, Marinus Bee MSc. LL.B in een brief gevraagd om zijn invloed aan te wenden om de onmiddellijke vrijlating v...

Steve Crown, een bekende Nigeriaanse gospelartiest, heeft op 3 april 2023 een bezoek gebracht aan waarnemend president Ronnie Brunswijk op het Kabinet van de Vicepresident. Crown was in Suriname voor een uitgebreide gospelshow, die hij op 31 maart gaf in het Nationaal Indoor Stadion (NIS). Het evenement was voornamelijk gericht op jongeren en werd georganiseerd door een commissie van verschillende gemeenten onder leiding van Logos International.

Tijdens zijn bezoek aan Suriname heeft Crown een uitnodiging ontvangen van de gemeentecommissie en hij was vereerd om de waarnemend president te ontmoeten. Brunswijk nodigde hem ook uit om Suriname nog eens te bezoeken. Naast Crown waren ook pastor Mike Nwanegbo, Chidi Ani en anderen aanwezig tijdens de ontmoeting.

De organisatie van de show streeft naar gezonde en plezierige entertainment voor de jeugd van Suriname en zag in Crown de juiste persoon gelet op zijn persoonlijke bijdrage in het jeugdwerk in Nigeria en zijn rolmodel als God-vrezende persoon.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWaarnemend president Brunswijk ontvangt Nigeriaanse gospelartiest