zaterdag 20 april 2024
30 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Waarnemend korpschef stelt taskforce ‘Law and order’ in

lees ook ...

Cashpoint geldautomaten frustreren burgers

Men ervaart steeds meer frustraties bij het gebruik van de pinautomaten van Cashpoint en klachten hebben de redactie van GFC bereikt. Pasjes worden ingeslikt of er worden verzoeken gedaan om een ander...

Om de joint veiligheid operaties op landelijk niveau te coördineren heeft waarnemend korpschef, Ruben Kensen, de taskforce ‘Law and order’ ingesteld. Deze taskforce moet bijdragen aan het versterken van de slagkracht van de politie. Verder moet zij structuur brengen in de verschillende politionele interventies en zorgen voor een integrale- en gecoördineerde criminaliteitsaanpak.

Met de instelling van deze taskforce zal invulling worden gegeven aan het Zero Tolerance beleid, waarbij de wettelijke bevoegdheden van de politie meer zullen worden uitgeoefend. Op de samenleving wordt een beroep gedaan mee- en samen te werken met de politie om de criminaliteit in al haar vormen terug te dringen.

De politie roept burgers op om er niet voor te schromen om misstanden die zorgen voor een onveilige situatie door te geven aan het Command Center (beter bekend als de Meldkamer) op het nummer 115, de gratis tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWaarnemend korpschef stelt taskforce 'Law and order' in