maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

VVD-voorzitter roept Surinamers op tot actie: “Alleen vernieuwing zet dit volk vrij”

lees ook ...

Ook ABOP’ers hebben recht op een perceel

Volgens vicepresident Ronnie Brunswijk heeft de huidige regering in het afgelopen jaar meer dan 25.000 grondpapieren uitgereikt. Hij maakte duidelijk dat zijn partijgenoten, net als alle andere Surina...

Alice Amafo is op vrijdag 5 juli tijdens de Partijraad bij enkele kandidaatstelling en bij acclamatie herkozen als voorzitter van de Volkspartij voor Vernieuwing en Democratie (VVD). In haar dankwoord gaf ze aan dat de traditionele politiek dit volk alleen maar achteruitgang en ellende heeft gebracht.

“Ook deze zittende regering heeft dat wederom bewezen. Indien dit volk weer traditioneel gaat stemmen, krijgen we gewoon weer hetzelfde wat wij al tientallen jaren kennen: enkele multimiljonairs en hun politieke partijen die rijker en rijker worden, terwijl jij en je geliefden armer en armer worden,” aldus Amafo.

Alleen een vernieuwing gaat dit volk vrij zetten, niets anders. Amafo benadrukte dat de VVD geen traditionele partij is. “Wij zijn andersdenkenden. Wij doen niet aan partijpolitiek maar volkspolitiek.” Bij de Volkspartij werken wij met het volk en voor het volk. Wij dienen maar één belang binnen de VVD en dat is die van het Surinaamse volk,” aldus de voorzitter.

Ze roept daarom alle Surinamers op om gretig gebruik te maken van deze unieke mogelijkheid en platform dat de hun VVD aanbiedt, om vernieuwing te kunnen realiseren in hun leven en daarmee binnen de Surinaamse samenleving. Voorts gaf ze aan dat dit het jaar van de leiders is. “Alleen onder leiding van deze militair kan het volk winnen. En pas wanneer dit volk wint, krijg jij de mogelijkheid om een miljonair te worden in jouw eigen land.”

Naast Amafo maken deel uit van het nieuwe bestuur F. Abori, H. Pinas, R. Koedemoesoe, C. Clemens en C. Schelts. John Brei is herkozen als voorzitter van het bestuur van de Partijraad. De opdracht is meegegeven aan het nieuwbakken hoofdbestuur om de partij verder te organiseren en te doen groeien naar een goede campagne met het ultieme doel van zetelwinst en regeermacht, schrijft de VVD Media.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVVD-voorzitter roept Surinamers op tot actie: “Alleen vernieuwing zet dit volk vrij”