donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
3
(2)

VVD Suriname praat met de President

lees ook ...

VES Ramautarsing oneens met president over voorgehouden verl...

In een gesprek met Suriname Herald liet Winston Ramautarsing zijn verontwaardiging merken ten aanzien van de belofte van de president dat de koers en benzineprijzen, dit jaar nog  zullen dalen na de g...

President Santokhi had maandag 13 maart jongstleden, een voorgesprek met de politieke partij Volkspartij voor Vernieuwing en Democratie (VVD) op zijn Kabinet,  in het kader van de nationale dialoog.

Alice Amafo en haar leden brachten hun ideeën ter verbetering van het beleid naar voren. Ze gaven de president aan dat de koers moet worden aangepakt alsook de brandstofprijzen en de medische zorg die allemaal negatieve effecten hebben op het dagelijks leven.

Zij gaven ook aan op welke manier de staatsinkomsten verhoogd zouden kunnen worden. President Santokhi bedankte hen voor de geleverde bijdrage en gaf aan dat hij de ideeën verder zal bespreken en waar nodig, erop terug zal komen.

Minder tonnen aan US Dollars meenemen op de buitenlandse reizen van de President zou de staatskas zeker ten goede komen, maar is er een groep die de president daarop heeft gewezen?

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVVD Suriname praat met de President