donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Vuurwerksmokkelaars aangehouden

lees ook ...

UNICEF beoordeelt Surinaams socialezekerheidsstelsel

UNICEF heeft een technische consultatiesessie gehouden met belangrijke belanghebbenden, om de bevindingen van de beoordeling van het Surinaamse socialezekerheidsstelsel te va...

Het Regio Bijstand Team West (RBTW) heeft op dinsdag 27 december na een tip, drie vreemdelingen en een taxichauffeur bij de aanmeersteiger van een hout- zagerij langs de Corantijnrivier aangehouden. Bij een ingesteld onderzoek, werd een auto beladen met vuurwerk bij de aanmeersteiger van de houtzagerij langs de Corantijnrivier aangetroffen.

De drie vreemdelingen waren bezig kartonnen dozen met een grote hoeveelheid vuurwerk in te laden in een boot. De automobilist gaf aan dat hij taxichauffeur is en slechts een taxirit reed voor de drie mannen. Nader onderzoek wees uit dat het drietal van Guyanese afkomst is en dat het vuurwerk voor een groot geldbedrag in U$ dollars in het district Nickerie was gekocht met de bedoeling deze voor wederverkoop te smokkelen naar Guyana.

De smokkelaars en de taxichauffeur werden ter voorgeleiding aangehouden. Zowel het vuurwerk, de auto, de boot als de buitenboordmachine werden in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio West.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVuurwerksmokkelaars aangehouden