zondag 17 januari 2021
30.6 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
5
(1)

Vuurwerkperiode ingekort

lees ook ...

Multifunctioneel Centrum voor Ontwikkeling Inheemsen

De Stichting Super Liga der Tucajana is een organisatie die bezig is met de ontwikkeling van de inheemsen op voornamelijk agrarisch gebied. De Stichting wil een Multifunctioneel Centrum opzetten, dat ...

De vuurwerkperiode is na overleg met diverse instellingen met een dag ingekort. Voorheen was het toegestaan om vanaf 27 december tot en 2 januari vuurwerk af te schieten. Dit jaar mag het afsteken tot en met 1 januari, zegt hoofdbrandweervoorlichter Ulrich Coats.

Er zijn tot nu toe 41 containers aan vuurwerk geïnspecteerd door de brandweer. Dit vuurwerk ligt nu klaar voor de verkoop. Politieambtenaren, brandweerlui en de bestuursdienst zullen ingezet worden voor de controle. Er zal volgens de brandweervoorlichter worden gelet op de naleving van de voorschriften van de brandweer, naleving van de Covid-protocollen en het geven van voorlichting.

Bij de verkooppunten zal de bestuursdienst erop letten of de winkeliers in het bezit zijn van een geldende vergunning en of de Covid-protocollen in acht worden genomen, zoals het dragen van mond-neus bedekking, afstand houden en ontsmetten. De bikers zullen door de verschillende woonwijken fietsend controleren.

De controle zal door de week uitgeoefend worden van 7:00 uur tot 20:00 uur en in het weekend tot en met 18:00 uur, rekening houdend met de lockdown. De vergunningen voor de verkoop van vuurwerk kunnen vanaf 23 december 2020 opgehaald worden op het districtscommissariaat van Paramaribo-Noordoost.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- Advertentie / TGX - 167802 --

meer Suriname

Covidmaatregelen 17 tot en met 23 januari 2021

De covid-19-maatregelen d...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Suriname registreert 126ste coronadode

Amerikaanse Admiraal bezoekt Suriname

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname Vuurwerkperiode ingekort