dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
4
(2)

Vuurwapens en munitie gestolen uit woning ex-president Bouterse

lees ook ...

Meta moet nog 10.000 medewerkers ontslaan

Het moederbedrijf van Facebook, Instagram en WhatsApp, Meta is genoodzaakt nog 10.000 mensen te ontslaan om kosten te besparen. Eind 2022 had het bedrijf een ieder al erop voorbereid, dat men meer dan...

Er zijn donderdag vuurwapens en munitie gestolen uit de woning van ex-president Desi Bouterse. In het parlement zijn er vragen hierover gesteld aan de regering door VHP-fractielid Mahinder Jogi. Hij beschikt over informatie dat er reeds een onderzoek ingesteld is door de werkarmen van justitie.

Na deze vragen van Jogi werd de vergadering geschorst door fungerend parlementsvoorzitter Gregory Rusland. De schorsing was bedoeld om over deze kwestie af te stemmen met de president en vicepresident.

Rusland stelde na de schorsing, dat de informatie bekend is en dat het parlement later op de dag informatie zal krijgen over deze kwestie. NDP-fractieleider Rabin Parmessar vroeg dat voorzichtig wordt omgegaan met deze zaak. Net als Parmessar stelde Jogi dat deze kwestie zo omzichtig mogelijk dient te worden aangepakt. Van de regering wilde hij weten of er nadere informatie is die met het parlement gedeeld kan worden.

Enige tijd geleden deelde de regeringsleiding mee dat de laatste ontmoetingen die zij hadden met de ex-president gingen over de afbouw van faciliteiten en voorzieningen die hij als ex-regeringsleider van staatswege nog had en hoe die afgebouwd zouden worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVuurwapens en munitie gestolen uit woning ex-president Bouterse