dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

VSB roept op geen deuren te sluiten tijdens protest

lees ook ...

VS-experts delen kennis Intellectuele Eigendom met Surinaams...

Op maandag 8 april heeft de ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika (USA), Robert Faucher, samen met een delegatie een belangrijk werkbezoek gebracht aan minister Rishma Kuldipsingh van Econom...

Activisten, die van plan zijn om op 24 maart weer acties te voeren, hebben het bedrijfsleven geadviseerd de deuren te sluiten. Het bestuur van de Vereniging Surinaamse Bedrijfsleven (VSB) roept op tot het tegenovergestelde. Wel moeten zij maatregelen nemen om hun bezittingen en personeel te beschermen, omdat gehoor geven aan de activisten juist destructief zal werken voor de zwakke  economische en sociaal-maatschappelijke omstandigheden.

De vereniging rekent erop dat de veiligheidsdiensten niet meer zullen laten afweten, zoals op 17 februari het geval was, maar dat zij hun plaats zullen innemen in het geheel, zodat de samenleving niet een tweede keer wordt opgeschrikt door wangedrag van de actievoerders.

Uiteindelijk zal de samenleving de schade moeten betalen, zoals de miljoenen Surinaamse dollars verlies van 17 februari jongstleden. Dit gedrag houdt slechts duurzame groei tegen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVSB roept op geen deuren te sluiten tijdens protest