woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.6 C
Amsterdam
0
(0)

VSB roept op geen deuren te sluiten tijdens protest

lees ook ...

Kwamalasemutu vertrouwt de politiek niet meer

De gemeenschap van Kwamalasemutu weet niet als het de moeite waard is om naar de stembus te gaan de volgende keer.  Dit kwam naar voren tijdens een protestactie tegen het kabinet Santokhi/Brunswijk. M...

Activisten, die van plan zijn om op 24 maart weer acties te voeren, hebben het bedrijfsleven geadviseerd de deuren te sluiten. Het bestuur van de Vereniging Surinaamse Bedrijfsleven (VSB) roept op tot het tegenovergestelde. Wel moeten zij maatregelen nemen om hun bezittingen en personeel te beschermen, omdat gehoor geven aan de activisten juist destructief zal werken voor de zwakke  economische en sociaal-maatschappelijke omstandigheden.

De vereniging rekent erop dat de veiligheidsdiensten niet meer zullen laten afweten, zoals op 17 februari het geval was, maar dat zij hun plaats zullen innemen in het geheel, zodat de samenleving niet een tweede keer wordt opgeschrikt door wangedrag van de actievoerders.

Uiteindelijk zal de samenleving de schade moeten betalen, zoals de miljoenen Surinaamse dollars verlies van 17 februari jongstleden. Dit gedrag houdt slechts duurzame groei tegen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVSB roept op geen deuren te sluiten tijdens protest