zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
5
(2)

VSB doet niet mee aan acties

lees ook ...

Surinaamse diaspora en bursalen in China bezoeken ambassadeu...

De bursalen en Surinaamse diaspora gemeenschap in China hebben een kennismakingsbezoek gebracht aan ambassadeur Pick Fung Ho-Chong in Beijing. Dit bezoek is de eerste activiteit van de ambassadeur, di...

De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) kiest niet voor de acties van C-47. In een spoed bestuursvergadering heeft men unaniem besloten, dat het niet correct is om in actie te gaan, terwijl men ‘on speaking terms’ is met de regering. Stephano ‘Pakittow’ Biervliet houdt wel een protestactie tegen de regering onder het thema, ‘Alles Plat!’

Het bedrijfsleven die het al moeilijk heeft, kijkt met lede ogen hiernaar. Zij verwachten de dupe te worden, van de acties. VSB-voorzitter Rekha Bissumbhar heeft een schrijven gericht aan de leiding van C-47 om de bezorgdheid van de organisatie te delen. Zij zullen schade lijden door de acties.

Wel hebben zij begrip voor het voeren van acties, “echter wensen wij ook intern met onze leden en met de overige bedrijfsleven organisaties in contact te treden over deze ingrijpende zaak, van waaruit er een gezamenlijk standpunt kan worden ingenomen”. Bedrijven hebben het schrijven ontvangen, maar mogen natuurlijk naar eigen inzichten handelen.

Zorgpunten zijn al op 11 februari in een meeting bekendgemaakt aan de regering. Afspraken zijn gemaakt en er komen vervolgmeetings in de komende week.

Bron foto: VSB

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVSB doet niet mee aan acties