dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Vruchtbare 09de Summit of the Americas

lees ook ...

De Belastingdienst helpt bedrijven registreren voor BTW

De Belastingdienst Suriname biedt vanaf donderdag 01 december ondersteuning aan klanten die zich willen registreren voor de BTW, door middel van kiosken in het kantoor aan de van Sommelsdijckstraat 27...

President Chandrikapersad Santokhi heeft van 06 tot en met 10 juni 2022, deelgenomen aan de 09e Summit of the Americas. Het onderwerp van deze summit was, “het opbouwen van een duurzame, veerkrachtige en rechtvaardige toekomst voor ons aardoppervlak”.

Op 09 juni had president Santokhi een bijeenkomst met de Caricom leiders en vice president Kamala Harris van de Verenigde Staten van Amerika, in het kader van de overname van het voorzitterschap van de Caricom op 1 juli 2022. Ook heeft de president bilateraal overleg gepleegd met de delegatie uit Haïti en van Colombia.

President Santokhi, First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry en minister Ramdin zijn ook ontvangen door Sri Sri Ravi Shankar in het Art of Living Centrum in Los Angeles. De president van Suriname wordt volgens Gurudev gezien als een visionaire en dynamische leider. Gurudev gaf zijn zegeningen en beste wensen voor het Voorzitterschap van Caricom.

De presidentiële delegatie heeft hiernaast een informele ontmoeting gehad met Surinamers die in de Verenigde Staten wonen, onze diaspora in de VS, waarbij de president onze landgenoten toesprak en heeft aangegeven wat zijn plannen zijn voor de toekomst van Suriname. De kondremangs waren zeer ingenomen met de ontmoeting.

Afsluitend heeft de president op 11 juni de 09e Summit of the Americas toegesproken en aangegeven hoe Suriname denkt een bijdrage te kunnen leveren aan het gestelde doel. President Santokhi en zijn delegatie hebben een zeer druk schema afgewerkt en
er is van elke gelegenheid gebruik gemaakt om Suriname waardig uit te dragen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVruchtbare 09de Summit of the Americas