donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouwenvolleybaltoernooi meerdere keren verschoven

lees ook ...

Jenny Simons pleit voor meer vrouwen in de politiek

Jenny Simons, ondervoorzitter van de NDP, roept op tot een grotere vertegenwoordiging van vrouwen in de politiek. Ze vertelt over haar eerdere samenwerking met politieke partijen om het percentage vro...

De Pan-Amerikaanse Spelen zijn meerdere keren uitgesteld. Aan deze spelen doet  de nationale U23-vrouwenvolleybalselectie mee. Uiteindelijk wordt er gespeeld van 9 tot 16 augustus. De plaats van het evenement is niet meer de Dominicaanse Republiek, maar Mexico.

Suriname kan nu op volle sterkte meedoen. De staf en het bestuur van de Surinaamse Volleybalbond zijn zeer ingenomen met de laatste wijziging. Bij de vorige (!4 -21 augustus) zouden Surinaamse toppers, zoals Cabriella Bouterse en Ketura Margaret, die in de Verenigde Staten studeren mogelijk niet mee kunnen doen.

De eindselectie is over twee weken bekend. In de voorselectie zitten zestien speelsters. Landen die meedoen zijn: Cuba en Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, Suriname en Mexíco.

Bouterse, Margaret, Lakeesha Esseboom, Janice Antonius, Shaniva en Sharon Balkaran, Angenie Cheuk Alam, Danilia de Leon, Charise Fränkel, Judy-Ann Gravenbeek, Xiony Kidjo, Zoureena Koningverander, Chontelle Lisse, Christel Nalam, Zephanya Sporkslede en Esther Tammenga zijn in de voorselectie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVrouwenvolleybaltoernooi meerdere keren verschoven