dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
5
(2)

Vrouwen vechten om Facebook-post; slachtoffer loopt polsfractuur op

lees ook ...

SOL wil stopzetting subsidie brandstof

De achterstallige rekening van de regering bij SOL van ruim SRD.250.000.000,- staat overeind. Het bedrijf eist dat de subsidie door de overheid stop wordt gezet. Op elke liter dieselbrandstof wordt ru...

De 62-jarige vrouw J.S. en haar 31-jarige dochter G.S. zijn op 7 april door de politie van het bureau Nieuwe Haven op hun woonadres te Uitvlugt opgespoord en aangehouden ter zake zware mishandeling. Een 23-jarige vrouw deed op 27 maart aangifte op het politiebureau Nieuwe Haven tegen J.S. en haar dochter G.S.

Volgens verklaring van het slachtoffer had zij een geschreven opmerking geplaatst op haar Facebook-status. Dat zij daarbij niet had aangegeven voor wie die opmerking bestemd was. G.S. nam aanstoot van de geplaatste opmerking, want zij verscheen met haar moeder J.S. op het woonadres van de aangeefster om die rekenschap te vragen. De aangeefster woont binnen het werkressort van de politie van het bureau Nieuwe Haven. De aangeefster en een zus van G.S. zijn vriendinnen van elkaar.

Het gesprek tussen de drie vrouwen liep op een gegeven moment zodanig uit de hand dat G.S. en haar moeder J.S. de aangeefster te lijf gingen. Bij die gelegenheid liep de aangeefster een polsfractuur op. J.S. en G.S. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie, door de politie, achter slot en grendel gezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVrouwen vechten om Facebook-post; slachtoffer loopt polsfractuur op