woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
1
(1)

Vrouwen Kabinet President en Instituut First lady in de bloemetjes gezet

lees ook ...

Ferdinand Simonds blijft dorpshoofd Section

Ferdinand Simonds is opnieuw gekozen tot het dorpshoofd van Section in Kabalebo. Hij kreeg 65 stemmen en op de andere kandidaat Dino Biswane hebben 44 mensen gestemd. Een stem is ongeldig. De telling ...

De vrouwelijke medewerkers van het Kabinet van de President en het Instituut van de First Lady zijn vrijdag, in verband met Moederdag, in de bloemetjes gezet. First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry ontving persoonlijk uit handen van president Chandrikapersad Santokhi een presentje. “Deze dag is om de vrouwen op het kabinet te waarderen,” benadrukte het staatshoofd.

Het zijn de moeders die in crisistijd de eerste klappen ontvangen. Daarom moeten zij extra verwend worden op deze bijzondere dag, zei de president.

Het presentje dat de presidentsvrouw ontving staat in het teken van het licht. De president hoopt dat dit presentje veel licht mag brengen in de levens van de vrouwen in Suriname.

“Velen zien Moederdag als een dag om cadeautjes te geven en lekker te koken, maar het uiten van liefde aan je moeder, zoals een warme brasa, is veel meer waard dan alle cadeautjes bij elkaar,” stelde president Santokhi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVrouwen Kabinet President en Instituut First lady in de bloemetjes gezet