Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Vrouw uit Rijswijk (43) door echtgenoot gewurgd op vakantie in Suriname

Geplaatst

op

door

Een Nederlander is vandaag opgepakt in Suriname op verdenking van het wurgen van zijn partner. Het slachtoffer is een 43-jarige vrouw uit Rijswijk. Ze stierf tijdens een vakantieruzie, meldt de Surinaamse politie. Volgens verdachte Mohamed K. (53) handelde hij uit zelfverdediging.  

K. verklaarde tegenover de politie dat hij en zijn partner vanochtend in de keuken waren toen de vrouw plots een kapmes bovenhaalde waarmee ze hem te lijf wilde gaan. Terwijl hij haar hand met het mes vasthield, drukte hij met zijn andere hand tegen de keel van zijn vriendin. Toen K. opmerkte dat ze niet meer bewoog, belde hij de politie.

Die kreeg omstreeks 07.30 uur een melding binnen over een levenloze vrouw in een woning in vakantieressort De Nieuwe Grond in Wanica, ten zuidwesten van Paramaribo. Agenten troffen het slachtoffer levenloos aan op de vloer. Een arts stelde haar dood vast. Mohamed K. bevond zich op dat moment in de woning met hun 4-jarig zoontje.

“Constant ruzie”

Volgens K. arriveerde hij op 27 november met zijn partner en hun kind in Suriname voor een vakantie. Tijdens hun verblijf hadden ze volgens hem constant ruzie. Zo ook vanmorgen. De verdachte is gearresteerd en het kapmes is in beslag genomen.

Op het lichaam van de vrouw zal een autopsie worden uitgevoerd. Het zoontje is ondergebracht bij familieleden in Suriname. Het gezin heeft volgens de politie de Nederlandse nationaliteit. De Surinaamse en Nederlandse politie onderzoeken de zaak verder.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Banel Fitness Fun gedenkt dakloze vaders

Geplaatst

op

door

De sportschool Banel Fitness Fun heeft in verband met vaderdag ruim 30 dakloze vaders en zwervers voorzien van voeding en drank. Deze sportschool werd bij de laatst gehouden avond vierdaagse Winnaar in het algemeen klassement. Waard te vermelden is dat het hun eerste jaar is.

Lees verder

Suriname

Politie Livorno sluit werknemers visbedrijf op

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Livorno heeft op dinsdag 11 juni twee medewerkers van een visbedrijf aangehouden ter zake gekwalificeerde diefstal.

Het tweetal Joshua, P. (28) en de 27-jarige Kevin, K. worden ervan verdacht 30 lege visbakken van het bedrijf weggenomen te hebben.De eigenaar deed op donderdag 31 mei aangifte van diefstal van zijn goed op het politiebureau Livorno.

Na uitgewerkte informatie kwamen Joshua en Kevin in beeld. Zij werden opgespoord en op hun woonadres aangehouden. De twee verdachten hebben bekend de diefstal van de 30 lege visbakken te hebben gepleegd. De gestolen bakken hebben zij voor SRD 1200 verkocht en dit bedrag onderling verdeeld.

Hangende het onderzoek zijn Joshua en Kevin door de politie van Livorno in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Lees verder

Meest gelezen

X