dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(1)

Vrouw te Powakka dood gevonden

lees ook ...

Brand verwoest bovenverdieping van ‘Ansare’ aan ...

Vanmorgen brak er brand uit in een pand aan de Waterkant, dat bekend staat als 'Ansare'. De bovenverdieping van het gebouw is volledig verwoest door de vlammen. Toen de brandweer ter plaatse kwam, ...

De 57-jarige Christina Orasi werd op zondag 16 oktober door de politie van het bureau Paranam, levenloos op een perceel te Powakka aangetroffen. De moeder van de overleden vrouw gaf de politie te kennen dat Christina en haar man op een ander adres in het dorp wonen, waarbij haar dochter steeds na een ruzie met haar man haar woning verliet en bij de moeder haar intrek nam.

Christina kreeg op vrijdag 14 oktober weer ruzie met haar partner en ging voor afkoeling naar haar moeder. Het bevreemde de aangeefster dat haar dochter zaterdag avond 15 oktober onrustig was, al haar kleren inpakte om terug naar haar woning te gaan. De moeder zei haar dochter niet weg te gaan en zondag 16 oktober bij klaarlichte dag te vertrekken. Toen de moeder in slaap is gevallen, verliet Christina toch de woning van haar moeder.

De aangeefster werd op een bepaald moment wakker en zag haar dochter niet. Ze ging op onderzoek uit en zag Christina roerloos op de grond liggen, waardoor zij haar zoon die eveneens in het dorp woont erbij haalde. De politie die ter plaatse verscheen voor onderzoek trof de vrouw aan die geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde de dood van de vrouw vast.

Volgens het voorlopig onderzoek bestaat het vermoeden dat de vrouw al twee tassen naar de hoek had gebracht en terug was gekeerd om de andere tassen op te halen, alwaar haar ontzielde lichaam werd gevonden.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lijk van Christina ter obductie door de politie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVrouw te Powakka dood gevonden