maandag 28 november 2022
23.6 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
5
(1)

Vrouw te Powakka dood gevonden

lees ook ...

Limited resources hinder BOG

 The Bureau of Public Health (BOG) wants to increase its mobility in both the coastal plain and the interior. “BOG has to take back the place it used to have. When the BOG was looked at in the past, i...

De 57-jarige Christina Orasi werd op zondag 16 oktober door de politie van het bureau Paranam, levenloos op een perceel te Powakka aangetroffen. De moeder van de overleden vrouw gaf de politie te kennen dat Christina en haar man op een ander adres in het dorp wonen, waarbij haar dochter steeds na een ruzie met haar man haar woning verliet en bij de moeder haar intrek nam.

Christina kreeg op vrijdag 14 oktober weer ruzie met haar partner en ging voor afkoeling naar haar moeder. Het bevreemde de aangeefster dat haar dochter zaterdag avond 15 oktober onrustig was, al haar kleren inpakte om terug naar haar woning te gaan. De moeder zei haar dochter niet weg te gaan en zondag 16 oktober bij klaarlichte dag te vertrekken. Toen de moeder in slaap is gevallen, verliet Christina toch de woning van haar moeder.

De aangeefster werd op een bepaald moment wakker en zag haar dochter niet. Ze ging op onderzoek uit en zag Christina roerloos op de grond liggen, waardoor zij haar zoon die eveneens in het dorp woont erbij haalde. De politie die ter plaatse verscheen voor onderzoek trof de vrouw aan die geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde de dood van de vrouw vast.

Volgens het voorlopig onderzoek bestaat het vermoeden dat de vrouw al twee tassen naar de hoek had gebracht en terug was gekeerd om de andere tassen op te halen, alwaar haar ontzielde lichaam werd gevonden.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lijk van Christina ter obductie door de politie in beslag genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVrouw te Powakka dood gevonden