donderdag 22 februari 2024
29 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
5
(1)

Vrouw met psychische klachten springt voor bromfiets en overlijdt in ziekenhuis

lees ook ...

Surinaamse regering belooft meer steun aan ouderen na senior...

Tijdens een hartverwarmende seniorendag in het Family Baldew Events Center aan de Frederikshoopweg werden ruim 300 senioren extra in het zonnetje gezet. Met lof en dankbaarheid sprak het staatshoofd z...

De 28-jarige voetganger R.S. is op woensdag 10 januari 2024 in het ziekenhuis overleden, nadat zij op zondag 31 december 2023 aan de Wilhelminaweg in het ressort Houttuin door een bromfietser werd aangereden.Uit het onderzoek door de Verkeersunit Regio Midden is tot nu toe gebleken dat de jonge vrouw R.S. op zondag 31 december 2023 over voornoemde weg liep, plotseling voor een rijdende bromfiets sprong en daarbij werd aangereden.

Het slachtoffer viel op het wegdek en liep daarbij lichamelijke letsels op. Met de ambulance werd de gewonde vrouw afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar zij op 10 januari 2024 aan de opgelopen letsels het leven heeft gelaten.

De bromfietser was niet onder invloed van alcohol. Het rijtuig is voor herkeuring door de politie in beslag genomen. Verder is ook gebleken dat de vrouw psychische klachten had.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameVrouw met psychische klachten springt voor bromfiets en overlijdt in ziekenhuis